Πέτρος Σάντ

Μέλος Δ.Σ.

Πέτρος Σάντ

Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με ειδίκευση στα Συγκοινωνιακά Έργα. Κατέχει Μ.Β.Α. από το Νεάπολης Κύπρου όπου αποφοίτησε με άριστα ενώ παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ε.Α.Π. στην Διαχείριση Αποβλήτων (Waste Management).
Ο Πέτρος Σαντ είναι πιστοποιημένος Project Manager από τον Διεθνή Οργανισμό IPMA® και πραγματογνώμονας του Τ.Ε.Ε. και του Εφετείου Αθηνών
Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως Project Manager στον Οργανισμό Λιμένα Ραφήνας καθώς και ως Τεχνικός Σύμβουλος στον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας.
Έχει συμμετάσχει ως Surveyor Manager στην κατασκευή Εθνικών και Διεθνών Έργων Υποδομής όπως: στο Ολυμπιακό Μετρό, στον Διεθνή Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος, στην διαπλάτυνση της Λ. Βάρης – Κορωπίου, στην κατασκευή του Οδικού Άξονα Π.Α.Θ.Ε. καθώς και σε δεκάδες άλλα τεχνικά έργα.
Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Μητρώου Μελετητών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας.